2017. július 20., csütörtök

Sparta - CSKA 2: 3, zbohom, Ligo majstrov, skvelému štartu napriek

Sľubný začiatok, dva góly, potom strach o výsledok, nervozita a koniec nádejí. Sparťania druhý zápas s ruským gigantom dobre rozohrali, ale vysoké tempo a skvelý výkon neudržali.

Po hodine hry bet365 mobil videl rovno červenú kartu Matějovský, hoci do sklzu išli s Fernandes rovnako. Ten sa potom v kŕčoch zvíjal na zemi a za minútu lietal po ihrisku ako znovuzrodený…Asistent Hejkal bol vykázaný z lavičky. Atmosféra zhustla, taliansky arbiter vyhrotený súboj pod kontrolou nemal. A Sparta potom dostala tretí gól a bola z hry.

Víťaz si zabezpečil play off bet 365 o Ligu majstrov, Sparta ide do záverečného predkola Európskej ligy, čo je pre ňu slabá náplasť. Sparta kvalifikácii o Ligu majstrov nezvládla šiestykrát za sebou.Pritom všetko vyzeralo tak nádejne.

Sparťania súperovej toporné obranca zaskočili bet365 stavky rýchlosťou, presnými narážačka i produktivitou. Za šestnásť minút dali dva góly, mali ďalšiu veľkú šancu a hosťujúci hráči sa po sebe udivene pozerali.

Obe bránky padli po vypracovaných akciách. Najskôr si rýchlo vymenili loptu Vácha a s Dočkal s Fataiem, ktorý centroval. Vrtký Krejčí bol pri lopte skôr ako stopér i brankár, vložil do centre špičku kopačky a bežal sa radovať.

Druhý gól začal u autového vhadzovania, ktorého si hostia snáď ani nevšímali. Inak by Dočkal nemohol zostať vo vápne úplne voľný, z ľavej strany poslal prízemný bet365 bonus center pozdĺž malého vápna a Fata v sklze pretlačil loptu pri prednej tyče do siete.Krejčí aj Fata skórovali už v prvom stretnutí, ktoré prinieslo remízu.

A nigérijský útočník mohol vzápätí pridať ešte jeden gól, ale jeho ranu po ďalšej parádnej akcii Akinfejev už vyraziť dokázal.

Sparťania nezalezli, ani keď viedli. Bránili aktívne, napádali. Vycítili, že by rozhodeného súpera mohli doraziť. Lenže to nedokázali a CSKA sa postupne dostával do hry. Hostia už udržali loptu, spresnili prihrávku a do polčasu znížili.


Strata lopty v strede poľa, obrancovia nezachytili rýchleho Musu, ktorý so šťastím poslal loptu pozdĺž bičík.

Bežala 34. minúta a Sparta znervózneli, zmatkovali, loptu im odskakovala od nohy, čo prinášalo súperovi brejkové situácie. Tošičova tiahla rána letela tesne vedľa, Bičík sa len obzrel.Koniec polčasu domáci pretrpeli, ale vedenie udržali. Ale potom už len päť minút.

Keď sa zdalo, že nebezpečný brejk majú Sparta pod kontrolou, stopér Hybš sa nedohodol s gólmanom Bičík, ktorý zostal stáť v bránke a Musa ho ľahko prehodil.

< p> Ďalšie smolný moment v 61. minúte, kedy po nenápadnom centre trafil striedajúci Lafata tyč. Potom nasledovalo vylúčenie Matějovského

Sparťania sa zdravo naštvali, útočili, ale keď v 76. minúte dostali tretí gól po rane Dzagojeva, bolo po hotovo. K postupu by v tú chvíľu museli dať dva góly, čo bolo nad ich sily.

bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése