2017. április 16., vasárnap

Myslíte, že názory Tyson Fury sú urážlivé? Box je horší

Každú sobotu v noci, davy ľudí z našej starom sídlisku by mohli tankovať a ísť sa pozerať na tých z ešte nižšia hierarchii o než sa pôsobiť bolesť a poníženie na seba, zatiaľ čo diváci navádzal je. Ja len niekedy to raz videl, a pohľad na krv striekanie na drevenú podlahu Pripomenulo mi obzvlášť odporné incidentu domáceho násilia Aj predtým svedkom, sa dopustil suseda na jeho tehotná žena.

Ak je polícia bola nakoniec hlášku o týchto nelegálnych súbojov, ale zavrel je.Organizátori potom kladený na psa bojuje kŕmiť mániu násilné športu, ktorý bol tak prevláda v obciach, kde chudoba a beznádej bola normou, chrliť chlapcov, ktorí cítili ich jediná hodnota bola schopnosť vzbudzovať strach, a spôsobiť zranenie, iní .

konečným cieľom v boxerský zápas je zasadiť ranu do hlavy a robí protivníka v bezvedomí. Násilie je endemitom k tomuto športu. Prečo sme teraz s morálnu prevahu, a sedí v rozsudku nad postojmi a názormi jednotlivých boxerov, keď sme sotva venovať pozornosť útlaku a brutality, ktorý dostane tieto muža do ringu? Mnoho strednej triedy folk fetishise šport, a zdá sa radi pozeráte Preletí knock vypadnúť seba.To sú niektoré z rovnakých ľudí teraz v zbrani asi zúrivosti svoje útočné a nechutné názory. Facebook Twitter Pinterest Tyson Fury: Mám rovnaký názor ako pápeža

Či už sa radi pozeráte na to, alebo nie, boxerské využije robotnícka trieda ľudí, je nebezpečný, a to oslavuje násilie a individuálne konkurencieschopnosť.Zatiaľ čo bohatí podnikatelia odvážajú svojich kolegov do veľkej hry a tešia sa na sledovanie toho, že oby� �ajní ľudia si porazili svoje sračky, neočakávame, že tí, ktorí využívame, tak boli na mnohých školeniach o rovnosti a diverzite.

Ak chcete očakávať, že Tyson Fury alebo iné boxeri prísť s názory a postoje, ktoré vedú k kultivovaných strednej triedy je absurdné. Nie preto, že je na služobnej ceste dedičstva, alebo preto, že sa robotnícka trieda. Ale preto, že rovnako ako osta tní muži, ktorí boli chované punč Dych života z ich športových odporcov aby si zarobil na živobytie, boli kŕmené stravou hnevu a inštinkt prežitia.Ak vaša práca je zraziť niekto v bezvedomí, je nepravdepodobné, že by boli vznesené, aby si myslia, že vyriešenie argument päsťami je zlé. Étos za to môže tiež množiť nebezpečné postoje voči ženám. Keď bol Mike Tyson obvinený zo znásilnenia, napríklad povedal, že "nie je vinný z tohto trestného činu", pretože jeho obeť nemal čierne oči alebo zlomené rebrá.

Making Fury vyhnancom pre jeho názory sa ťažko bude aby sa rozdiel. Bude aj naďalej velebený tými, ktorí majú radi tento groteskné, sadistickú športu, či už sú jeho názory na homosexuálov a ženy. Radi by sme byť lepšie pýtať, prečo bol v boxe niekedy klasifikované ako zábava na prvom mieste.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése