2017. július 20., csütörtök

Saganův víťazný pôst na Tour trvá, znovu bol druhý, porazil ho Molina

Sagan tak znovu, v tohtoročnej Tour už piatykrát, musel vydýchávat sklamanie z druhého miesta. Na cieľovej čiare sa však bil do pŕs, spokojný z toho, že si poistil zelený trikot a že sa tak odvážne pral s oveľa lepšími vrchárov na oboch horských prémiách.

Čoby člen obrieho úniku, ktorý na pelotón narazil počas 183 kilometrov viac ako dvadsať minút, sa Sagan hnal vpred v spoločnosti Boasson Hagena, Voeckler či De bet365 Gendt. Na rýchlostnej prémii ponáhľal pre body, ktoré bez boja pozbieral v maximálnom počte.

V zjazde z Col de Cabra ukázal svoj zjazdársky um. Kde ste? obzeral sa na svojich kolegov a možno vytušil, že práve toto by mohol byť spôsob, ako sa konečne do� �kať na tejto Grande Boucle etapového prvenstva.Dvanáctikilometrový zjazd z Col de Manse, posledného vrcholu pred gape, mu mohol otvoriť bránu k doteraz Zakázanému prvenstvo.

Adam Hansen však 45 kilometrov od cieľa nastúpil, pochopil, že dlhšie už to v spoločnosti nebezpečného Sagana vydržať nemôže. Pripojil sa k nemu Rakúšan Haller z Kaťuše a dlho sa zdalo, že práve oni dvaja by mohli bojovať o víťazstvo.


Pri stúpaní na poslednú vrchársku prémiu však Sagan a jeho kolegovia utečencov dostihli a až Molina sa rozhodol, že sa pokúsi odvrátiť neodvratné. Prchal k vrcholu a Slovákova skupina si bola vedomá schopností zeleného muža a nikto mu nechcel ťahať tempo.

Molina mal na vrchole náskok cez minútu, ale s tým sa Sagan zmieriť nechcel a v štýle kamikaze sa spustil do údolia.Dvakrát mal v zákrutách namále, ďalej však sťahoval Španělův bet 365 náskok. Keď došiel na rovinu vedúce k cieľu, delila prvé dva už len pol minútu, ale Sagan už pochopil: To už nedám.

Pol minúty potom večne druhého Slováka delilo od slavícího Moline. "Cítil som sa v úniku dosť dobre a všetci sme spolupracovali," pochvaľoval si 35-ročný víťaz. "Toto bola etapa, ktorá ma zaujímala."

pelotónu hlavných hviezd, ktorý ako by si v predstihu vyberal voľný deň, v tú chvíľu stále chýbalo 20 minút šliapania, celý kopec a tiež zjazd plný nástrah, v ktorom už sa toho v minulosti toľko udialo.A malo sa udiať znova.

bet365 bonus

Muži Tinkoff-Saxo vystriedali Sky na čele, Kreuziger ťahal tempo pre svojho kapitána Contadora. Čechova aktivita selektoval skupinu favoritov, v ktorej zostali len tí najsilne jší. Cez zúfalé snahy a nástupy sa však cestou k vrcholu Col de Manse neudialo nič. Zato za jeho hranou áno.

Froome a jeho prenasledovatelia v priebežnom poradí leteli k cieľu, keď Francúz Barguil nezvládol jednu zo serpentín, zadné koleso mu nadskočili a miesto do zákruty mieril rovno. Bohužiaľ zrovna do miest, kadiaľ prechádzal Froomův strážca Thomas, ktorý bol po kolízii vystrelený mimo cesty. Thomas brzdil, ale nedobrzdil, bokom padal do rokliny a prilbou vrazil do stĺpa.

"Sorry," ospravedlňoval sa potom Francúz britskému pretekárovi a vysvetľoval, čo sa vlastne stalo.Na začiatku celého incidentu bol kontakt s ramenom Američana Van Garderen, po ktorom Barguil stratil kontrolu nad sebou aj okolo. bet365 stavky

Nič vážne sa našťastie nestalo a Thomas za asistencie kolegov Poels došiel v poriadku do cieľa, kde udržal 6. miesto v Tour za svojím lídrom Fro omem. "Som v poriadku. Trošku otrasený, ale v pohode, "povedal Thomas. "Niektoré chlapcov nechápem. Aký je rozdiel medzi tretím a piatym miestom? Išlo predsa len o to dostať sa dole, zvlášť v tak ťažkom zjazde. "

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése