2017. július 21., péntek

Spanilá jazda Mostom, potom veľké bitky. Pokojne aj s barlí Vršeckého

Už dnes na truckerský festival naladí spanilá jazda mestom. stavky online "Plavba ťahačov Mostom bude veľká šou," sľubuje riaditeľ okruhu Jiří Volecký. Viac ako pětitunová monštrá z autodróme vyrazí v 15.40, vo štyri zaparkujú na 1. námestí, kde je pripravený sprievodný program i autogramiáda pilotov. V päť šup späť do depa.

Vedenie okruhu pre fanatikov pripravilo zaujímavostí viac, na polygóne budú driftovacia špeciály alebo jazda v buginy. "A verejnosti sprístupníme aj Grid Walk," pustia riaditeľ Volecký divákov z paddocku na štartový rošt chvíľu pred vypuknutím závodu.


Doplnkové podniky automobilov Renault, Kia, krásavcov Porsche či exhibície formule GP2 Veroniky čuchom budú predjedlom pred hlavným chodom v podobe ťahačov.Majú klasický scenár: v piatok voľné tréningy, v sobotu aj v nedeľu kvalifikácia, hlavný súboja a hendikepový závod so štartom v obrátenom poradí najlepších.

Maďar Kiss (MAN) je neohrozeným vladárom šampionátu, titul obhajuje a má o 71 bodov viac než strieborný Adam Lacko z Buggyry. Tretia Hahn (MAN) za Lackom zaostáva o 21 bodov, štvrtý David Vršecký z Roudnické stajne je za Nemcom o 27 Punkt.

"Konkurenciu máme veľkú, Kiss a Hahn sú rýchli, ale my im dokážeme konkurovať. Chceme v Moste vyhrať, "želá si Robin Dolejš, technický riaditeľ Buggyry. Pred rokom v Moste po jednom zlate shrábl Lacko i Vršecký. "Z toho, čo stavkovanie online sa k nám zatiaľ donieslo, chystajú Kiss a Hahnom ofen zívu s cieľom pripraviť Adama o priebežné 2. miesto.Rovnako ako v minulosti nemáme s prijatím tejto výzvy najmenší problém, "povedal Vršecký na webe svojej stajne.

Lenže práve on má trable, kvôli operácii kolena sa pohybuje o barle. "Prvý deň to nejako ide, v nedeľu ráno dostanem injekciu. Zvyšok víkendu úraduje adrenalín, "opisuje matador Vršecký; ako náhradník je za neho pripravený pilot diaľkových rallye Martin Kolomý. "Lenže potom by najskôr vyžadoval nejakú kompenzáciu, napríklad spoločnú jazdu v kamióne. Preto Most odídem, aj keby som si mal vziať barle do kabíny, "Rehn sa Vršecký.

stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése